خرید و واردات کالا از چین در سریعترین زمان و کمترین هزینه با شرکت بازرگانی علی والا

خرید و واردات کالا از چین در سریعترین زمان و کمترین هزینه با شرکت بازرگانی علی والا

فهرست

وبلاگ خبری درباره واردات از چین

4 Jul 2022
حمل و نقل هوایی

حمل و نقل هوایی

انواع حمل و نقل هوایی

در بین روش‌های مختلف حمل و نقل بین‌المللی، فریت بار هوایی یا همان حمل هوایی از همه سریع‌تر است و به همین دلیل امروزه یکی از محبوب‌ترین و قابل اعتمادترین روش‌های ارسال در سرتاسر جهان تلقی می‌شود

به گزارش خبری ، به نقل از کارشناسان شرکت بازرگانی علی والا ، متاسفانه کشور ایران به دلیل تحریم‌های بین‌المللی که برخی ایرلاین‌های ایران را درگیر کرده، در حمل هوایی با مشکلاتی روبروست؛ اما با این وجود شرکت‌های بازرگانی و حمل و نقل کشور تدابیری اندیشیده‌اند و تلاش کرده‌اند نیازهای کشور و جامعه‌ی ایران را تا حد مناسبی برطرف کنند. شرکت بازرگانی علی والا با گسترش تخصصی حمل هوایی کالا و ایجاد یک پل ارتباطی به اقصی نقاط جهان آماده‌ی خدمت‌رسانی به شما تجار گرامی‌ست. در این مطلب به معرفی انواع حمل و نقل هوایی پرداختیم

تفاوت فریت و کارگو

در علم بازرگانی و صنعت حمل ونقل خارجی، به روش ارسال هوایی یا دریایی به صورت عمده کارگو می‌گویند. همچنین به مجموعه کارها و اقداماتی که برای حمل بارهای هوایی انجام می‌شود، کارگو هوایی می‌گویند. این اقدامات می‌تواند برای بارهای ورودی به کشور و بارهای خروجی از کشور صورت گیرد. در ایران این اقدامات به وسیله کارگو فرودگاه امام خمینی و یا پایانه هوشمند صادرات انجام می‌شود

انواع فریت بار از نظر مسیر و خدمات

حمل هوایی بر اساس نوع خدمات به سه نوع تقسیم می‌شود

نوع اول حمل هوایی شامل دریافت و جمع‌آوری کالا از محل فرستنده و تحویل آن به محل گیرنده می‌شود

نوع دوم شامل دریافت و جمع آوری کالا از فرودگاه مبداء و تحویل آن در فرودگاه مقصد است، یعنی لازم نیست که کالا به درب محل گیرنده کالا تحویل شود

نوع سوم شامل دریافت و جمع آوری کالا از محل فرستنده تا فرودگاه موردنظر است

حمل اکسپرس؛ سریع‌ترین روش ارسال

یکی از انواع ارسال هوایی کالاها روش اکسپرس است. اکثر افراد به دنبال سریع‌ترین و درعین ‌حال مقرون‌ به‌ صرفه ‌ترین راه برای ارسال کالاهای خود هستند. به همین دلیل حمل سریع یا اکسپرس هوایی به یکی از سریع‌ ترین و جدیدترین روش‌های حمل هوایی کالاها تبدیل شده است. کالاهایی که از نظر تعداد، حجم و ارزش توسط ارزیاب گمرک تجاری تلقی نشود، بدون نیاز به ثبت سفارش حمل و ترخیص می‌شوند. از مزیت‌های این نوع حمل می‌توان به سرعت بالای تحویل در بازه زمانی ۷ الی۱۰روز کاری، اعتبارسنجی کالاها از نظر کمی و کیفی، استعلام اصالت و شماره‌حساب شرکت تأمین‌کننده، ارسال اسناد و مدارک در سایزها و وزن‌های گوناگون، رهگیری کالا در هر زمان و عدم نیاز به ثبت‌سفارش اشاره کرد

حمل هوایی کالاهای خطرناک

کالاهای الکترونیکی یکی از پرسودترین محصولات برای واردات هستند، اما به دلیل داشتن باتری و خطرناک بودن حمل، واردات و ترخیص آنها به‌سادگی امکان‌پذیر نیست. کالاهای باتری ‌دار بیشترین سهم حمل و نقل را در کالاهای خطرناک (Dangerous Goods) دارند. واردات و خرید کالاهای دیجیتال خطرناک، فرایندی پیچیده است که باعث می‌شود شرکت‌های زیادی خود را درگیر این محصولات نکنند و به واردات کالاهای ساده‌تر بپردازند. کالاهایی مثل، باتری، پاوربانک، ساعت‌های هوشمند، اسپیکرها و هدفون‌های بلوتوثی و محصولاتی ازاین‌دست در حال حاضر جز پرفروش‌های بازار هستند که به دلیل داشتن باتری جزو کالاهای خطرناک محسوب می‌شوند. خرید به قیمت و به‌موقع جدیدترین محصولات و همچنین فریت سریع آنها به ایران می‌تواند امتیاز بزرگی برای تاجران و تولیدکنندگان باشد

هزینه حمل کالاهای فاسد شدنی

حمل و نقل هوایی برای کالاهایی که تاریخ انقضا دارند و فاسد شدنی هستند گزینه‌ی مناسبی است. بیشتر کالاهایی که از کشور ما به دیگر کشورها صادر می‌شوند جزو مواد غذایی و از دسته‌ی کالاهای فاسد شدنی هستند و به همین دلیل، انتقال این کالاها باید از طریق هواپیما انجام شود تا از خطرات ناشی از فاسد شدن اینگونه اقلام خاص، جلوگیری شود. کالاهای فاسد شدنی در فریت به روش هوایی، در شرایط دمایی خاصی حمل می‌شوند. این گونه اقلام، به دلیل حساسیت نوع کالا و بسته‌بندی خاص، قیمت حمل بالاتری نسبت به کالاهای نرمال دارند

خدمات فریت بار شرکت بازرگانی علی والا 

شرکت بازرگانی علی والا با ارائه خدمات یکپارچه به مشتریان خود می تواند نقش به سزایی در رسیدن آن ها به هدفشان از تجارت در این زمینه داشته باشد. شما می‌توانید برای طیف گسترده ای‌ از انواع خدمات حمل و نقل بین المللی و فریت بار از جمله فریت بار به کانادا، دبی، انگلستان و … می توانید از این شرکت کمک بگیرید.

4 Jul 2022
واردات از چین

واردات از چین

ده کالای وارداتی برتر چین 


جمهوری خلق چین در سال 2021 مبلغی حدود 2.439 تریلیون دلار کالا از سراسر جهان وارد کرد. این رقم نشان دهنده افزایش 32.5 درصدی از سال 2017 و افزایش 18.6 درصدی از سال 2020 تا 2021 است.

به گزارش کاماپرس، بر اساس میانگین نرخ مبادله در سال 2021، یوان چین از سال 2017 تا کنون 4.6 درصد در برابر دلار آمریکا رشد داشته و این رقم از سال 2020 تا 2021 به میزان 6.5 درصد رسیده است. یوان قوی‌‌تر باعث می‌شود واردات بیشتری در کشور چین صورت بپذیرد.

از دیدگاه قاره ای، 55.1 درصد از کل واردات سرزمین اصلی چین از نظر ارزش در سال 2021 از کشورهای آسیایی دیگر خریداری شده است. شرکای تجاری اروپایی 17.7 درصد دیگر از کالاهای وارداتی خریداری شده توسط چین را شکل می‌دهند.

بخش دیگری از کل واردات کشور چین شامل درصد کمتری از کل واردات چین از تامین کنندگان در آمریکای شمالی (8.5٪)، آمریکای لاتین (7.6٪) به استثنای مکزیک و کارائیب، استرالیا و سایر منابع اقیانوسه (7٪) و سپس آفریقا (3.9٪) بود.

با توجه به جمعیت 1.4 میلیارد نفری چین، مجموع واردات 2.439 تریلیون دلاری آن در سال 2021 معادل 1700 دلار تقاضای سالانه محصول از سوی هر فرد در اقتصاد عظیم آسیا است.

ده کالای وارداتی برتر چین

محصولات زیر بالاترین ارزش دلاری را در خریدهای وارداتی چین در سال 2021 داشته اند. همچنین درصد سهمی که هر دسته محصول بر حسب واردات کلی به چین دارد، نشان داده شده است.

ماشین آلات، تجهیزات الکتریکی: 604.5 میلیارد دلار آمریکا (24.8 درصد کل واردات)  

سوخت‌های معدنی از جمله نفت: 357.7 میلیارد دلار 14.7

سنگ معدن، سرباره، خاکستر: 254.6 میلیارد دلار (10.4

ماشین آلات شامل رایانه: 210.9 میلیارد دلار   8.6

تجهیزات نوری، فنی، پزشکی: 99.7 میلیارد دلار (4.1

وسایل نقلیه: 80.1 میلیارد دلار (3.3

پلاستیک، محصولات پلاستیکی: 75.7 میلیارد دلار (3.1

جواهرات، فلزات گرانبها: 71 میلیارد دلار (2.9

مس: 58.9 میلیارد دلار (2.4

مواد شیمیایی آلی: 54.9 میلیارد دلار (2.3

ده  واردات برتر چین بیش از سه چهارم (76.6 درصد) ارزش کل خرید محصول توسط این کشور از سایر کشورها را تشکیل می‌دهد.

جواهرات و فلزات گرانبهای وارداتی بیشترین افزایش را در بین ده  محصول وارداتی برتر چین داشته‌اند که 123.5 درصد از سال 2020 تا 2021 افزایش یافته است. خرید با حجم بالای طلای وارداتی چین باعث پیشبرد دسته جواهرات و فلزات گرانبها شد.

در رتبه دوم سنگ معدن، سرباره و خاکستر وارداتی (با 41.4 درصد افزایش) به دنبال سوخت‌های معدنی از جمله نفت (با 33.7 درصد افزایش) قرار گرفت.

سود سالانه کمتر در میان محصولات وارداتی چین مربوط به دستگاه‌های نوری، فنی و پزشکی از طریق افزایش 0.6 درصدی از سال 2020 تا 2021 بود.

توجه داشته باشید که نتایج ذکر شده در بالا در سطح سامانه هماهنگ‌شده شماره‌گذاری کالا (HTS) طبقه بندی شده است.

برترین محصولات وارداتی الکتریکی چین

در سال 2021، واردکنندگان چینی بیشترین هزینه را برای ده زیرمجموعه محصولات الکتریکی از جمله لوازم الکترونیکی مصرفی انجام دادند.

یک مدارهای مجتمع/مجموعه‌های میکرو: 390.3 میلیارد دلار آمریکا (افزایش 11.3 درصدی نسبت به سال 2022

دوم دستگاه‌های تلفن از جمله گوشی‌های هوشمند: 49.9 میلیارد دلار (14.5٪ افزایش)

سوم دیودها/نیمه هادی‌های انرژی خورشیدی: 30.4 میلیارد دلار (افزایش 13.6

چهارم قطعات دستگاه تلویزیون/رادیو/رادار: 16 میلیارد دلار (افزایش 13.7%)

پنجم کلیدهای ولتاژ پایین، فیوز: 15.9 میلیارد دلار (6.1٪ افزایش

ششم مبدل/واحد برق: 12.8 میلیارد دلار (افزایش 11.2

هفتم .خازن‌های الکتریکی: 12.5 میلیارد دلار (افزای11.1 

هشتم مدارهای چاپی: 11.1 میلیارد دلار (افزایش 2 درصدی

نهم ماشین آلات الکتریکی: 6.5 میلیارد دلار (2.5٪ افزایش

دهم .برد مدارهای الکتریکی/نوری، پانل ها: 6.2 میلیارد دلار (کاهش -3.5٪)

در میان این دسته از محصولات وارداتی، خرید دستگاه‌های تلفن از جمله گوشی‌های هوشمند (افزایش 14.5 درصدی)، تلویزیون، رادیو و قطعات دستگاه رادار (13.7 درصد افزایش)، سپس دیودهای انرژی خورشیدی یا نیمه هادی‌ها (افزایش 13.6 درصد) سریع‌ترین میزان رشد را در مقایسه با سال 2020 را داشته‌اند.

این مقادیر و درصد افزایش در داخل پرانتز به وضوح نشان می دهد که بیشترین تقاضا برای انواع مختلف لوازم الکترونیکی وارداتی در میان مشاغل و مصرف کنندگان چینی چیست.

برترین واردات سوخت‌های معدنی و محصولات مرتبط

در سال 2021، واردکنندگان چینی بیشترین هزینه را برای 10 زیر مجموعه زیر از محصولات مرتبط با سوخت‌های معدنی انجام دادند.

اوا نفت خام: 229.3 میلیارد دلار آمریکا (افزایش 30 درصدی نسبت به سال 2020)

دوم گازهای نفتی: 61.9 میلیارد دلار (47.2 درصد افزایش

سوم زغال سنگ، سوخت جامد ساخته شده از زغال سنگ: 22.9 میلیارد دلار (39.6٪ افزایش

چهارم روغن‌های نفتی فرآوری شده: 15.2 میلیارد دلار (28.5 درصد افزایش)

پنجم روغن‌های قطران زغال سنگ (تقطیر با دمای بالا): 9.2 میلیارد دلار (کاهش -4.2%)

ششم زغال سنگ: 7.7 میلیارد دلار (99.2 درصد افزایش

هفتم .مخلوط آسفالت/قیر نفت: 7 میلیارد دلار (84.7 درصد افزایش

هشتم باقیمانده نفت نفت: 3.5 میلیارد دلار (36.8 درصد افزایش

نهم .زغال سنگ سوخته: 436.8 میلیون دلار (کاهش  36.8

دهم .انرژی الکتریکی: 220 میلیون دلار (افزایش 23.9

1 Jul 2022
بنادر چین

بنادر چین

مهمترین بنادر برای واردات کالا از چین


بسیاری از محصولاتی که از چین به ایران وارد می‌شود از مسیر دریایی و از بنادر این کشور ارسال می‌شوند

به گزارش کاماپرس، آشنایی با این بنادر می‌تواند به بازرگانان کمک کند تا بهترین مسیرها را برای حمل و نقل انتخاب کنند. توصیه می‌شود پس از انتخاب کارخانه یا شرکت تامین‌کننده‌ای که قرار است از آن خرید انجام شود، نزدیکترین بندر نیز شناسایی شود. هدف این است که هزینه‌های حمل و نقل زمینی تا حد امکان کاهش یابد و کالاها به سریعترین و کم‌هزینه‌ترین شکل ممکن به بنادر چین برسند.

در ادامه مطلب 5 بندر مهم چین معرفی می‌شوند؛

اول - بندر شانگهای

بندر شانگهای بزرگترین بندر در چین و جهان به شمار می‌رود. این بندر در امتداد محل اتصال رودخانه‌های یانگ تسه ، هوانگپو و کیانتانگ ساخته شده است. از جنوب با خلیج هانگژو و از شرق با دریای چین شرقی مجاورت دارد. این بندر افتخارات بین‌المللی متعددی کسب کرده است که یکی از برجسته‌ترین آن‌ها کسب عنوان «بهترین بندر متصل» آنکتاد است. به طور کلی، بندر شانگهای بیش از 3500 کیلومتر مربع مساحت دارد.

دوم - بندر شنزن

بندر شنزن بیش از 50 خط حمل‌ونقل بین‌المللی را سرویس می‌دهد، بیش از 130 مسیر بین‌المللی در خود جای داده است و سالانه 10 هزار کشتی را سرویس می‌کند. شنژن بیش از 250 کیلومتر خط ساحلی دارد و بخشی از کریدور غربی هنگ کنگ-شنژن است که برای حمل‌ونقل جاده‌ای در مرزهای استان ها استفاده می‌شود. این بندر علاوه بر صنعت، در گردشگری نیز کاربرد فراوان دارد.

سوم - بندر نینبگو ژوشان

این بندر با اختصاص سالیانه بیش از 1 میلیارد تن بار، شلوغ‌ترین بندر زمینه بارکشی به شمار می‌رود. این بندر از بندرهای نینگبو و ژوشان تشکیل شده است و در ساحل شرقی آن سوی شانگهای در خلیج هانگزو قرار دارد. 90 کشور و 560 بندر دیگر به بندر نینبگو ژوشان متصل‌اند. یک ترمینال اختصاصی برای پردازش نفت خام در این بندر وجود دارد. از طرفی، بندر نینگبو ژوشان یکی از بزرگترین میادین بهره‌برداری از سنگ معدن را دارد.

چهارم - بندر گوانگجو

گوانگجو یکی از پرترددترین بنادر سرزمین اصلی چین و بندری دریایی در دلتای رود مروارید است. این بندر توسط شرکت گروه بندر گوانگجو اداره می‌شود و بزرگترین بندر جنوبی در چین است که با بیش از 80 کشور و 300 بندر در حال مراودت تجاری است. یکی از ویژگی‌های بارز بندر گوانگجو این است که ارتباط خوبی با خطوط ریلی، آبی، هوایی و جاده‌ای دارد. کالاها و اقلام مبادله‌شده در این بندر معمولاً عبارتند از: کالاهای صنعتی، مواد غذایی، محصولات کشاورزی، ماشین‌آلات، روغن، کود، سنگ آهن، مواد معدنی و قطعات خودرو.

پنجم - بندر هنگ‌کنگ

هنگ کنگ یک بندر شلوغ و بزرگ دریایی در آبهای عمیق است که در بندر ویکتوریا در جنوب چین واقع شده است. هنگ‌کنگ قطب مالی و تجاری مشهوری است. این منطقه مستقل، سالانه پذیرای نزدیک به 0.5 میلیون کشتی ، بیش از 250 میلیون تن بار و بیش از 25 میلیون مسافر است. 9 ترمینال، ارائه‌دهنده 18 اسکله برای شناورهای ورودی به این جزیره هستند

شرکت علی والا که به صورت همزمان در چین و ایران فعال است و در هر دو کشور دفتر رسمی و کارکنان متخصص دارد، آمادگی دارد به شرکت‌های ایرانی خدمات مشاوره‌ای و حمل و نقل کالا ارایه دهد

علی والا می‌تواند کالای مورد نظر بازرگانان و تولیدکنندگان ایرانی را از کارخانه‌های چین خریداری کرده و در انبارهای ایران تحویل دهد. ارایه ضمانت‌های معتبر و بهینه‌ترین هزینه‌های حمل و نقل از جمله مزیت‌های شرکت علی والا است

1 Jul 2022
واردات و صادرات از چین

واردات و صادرات از چین

واردات و صادرات با چین

همواره ایران و چین به عنوان دو شریک تجاری بزرگ با یکدیگر در ارتباط بوده‌اند که این مشارکت در صادرات و واردت به چین از ایران در سال‌های اخیر بیشترین رشد را داشته است

به گزارش کاماپرس، به نقل از شرکت بازرگانی علی والا ، این نکته را به یاد داشته باشید که برای انجام صادرات و واردات به چین باید قواعد و قوانین مربوط به تجارت با چین را رعایت کنید تا بدون مشکل بتوانید تجارت خود را پیش ببرید.

اهمیت صادرات به چین و بررسی وضعیت تجاری میان دو کشور

شاید برای بسیاری این سوال پیش آمده باشد که آیا صادرات به چین سودﺁور است و اصلا اهمیتی دارد یا نه؟ در جواب به این سوال باید گفت که یکی از مهم ترین اصول در دنیای تجارت این است که ابتدا بازار هدف خود را به خوبی شناسایی کنید و سپس با توجه به نیازهای آن اقدام به عرضه‌ی کالا و خدمات خود کنید تا نیازهای بازار خود را بتوانید برطرف کنید. با توجه به جمعیتی که چین دارد و با اینکه به عنوان یک کشور تولید کننده به حساب می‌آید اما باز هم بسیاری از محصولات و کالاها هستند که این کشور نمی‌تواند آن‌ها را در مقدار خیلی زیاد تولید کند و نیاز مردم کشورش را برطرف کند. این مساله را می‌توانیم به عنوان مهم‌ترین دلیل صادرات به چین برای بسیاری از کشورها به خصوص ایران بدانیم

کشور چین دارای مرزهای آبی و زمینی وسیع به همراه دسترسی به دریاها و آب های ﺁزاد از چند منطقه است. این موقعیت‌های مناسب باعث شده است که کشور چین برای بسیاری از کشورها از نظر اقتصادی و سیاسی و تجاری به یکی از کشورهای بااهمیت تبدیل بشود و همین موضوع نیز سبب شده است که این کشور با بسیاری از کشورهای دنیا روابط تجاری گسترده داشته باشد، که یکی از مهم ترین این کشورها کشور ایران است. تجارت بین دو کشور ایران و چین از سالیان دور وجود داشته و در دهه ی اخیر به اوج خود رسیده است به گونه ای که اکثر کالاها و محصولات ایرانی به چین صادرات می شود

واردات و صادرات با چین

لیست کالاهای پرسود صادراتی به چین از ایران

مطمئنا هر تاجری به اولین چیزی که فکر می‌کند سود خودش از این تجارت است و تا وقتی که سود مناسبی در این کار نباشد هرگز آن را انجام نمی دهد. صادرات به چین هم از این قاعده مستثنی نمی‌باشد. اگر به دنبال یک سود چشمگیر در صادرات به چین هستید شرکت بازرگانی علی والا  به شما اقلامی همچون صنایع دستی، صنایع غذایی، محصولات کشاورزی و دامداری و همچنین مواد معدنی را برای صادرات توصیه می‌کند چرا که سود خوبی از این طریق نصیب شما خواهد شد

صادرات به چین با شرکت بازرگانی علی والا 

اگر برای صادرات به چین به دنبال سریع‌ترین، مطمئن‌ترین و همچنین ارزان‌ترین راه برای تجارت خود هستید، شرکت بازرگانی علی والا با داشتن دفاتر فعال در کشور چین، توانسته است همواره بهترین خدمات را به صادر کنندگان و وارد کنندگان ارائه دهد. اگر شما هم قصد صادرات به چین را دارید، می‌توانید از طریق تماس با کارشناسان شرکت بازرگانی علی والا در ارتباط باشید و از خدمات ویژه‌ای که برای صادرکنندگان در نظر گرفته‌اند بهره‌مند شوید

1 Jul 2022
واردات از چین

واردات از چین

توصیه های کلیدی برای واردات از چین

توصیه‌های کلیدی برای خرید کالا از چین

چین به عنوان یکی از دو اقتصاد بزرگ دنیا، یکی از کشورهایی است که بیشترین واردات ایران را تامین می‌کند.

به گزارش کاماپرس، در دو ‌ماه نخست سال‌۱۴۰۱،چین با دو‌میلیارد و ۱۱۷‌میلیون دلار، ۲۶‌درصد محصولاتی که به ایران وارد شد را تامین کرد. سهم این کشور از کیک واردات ایران بیش از کشورهایی مانند ترکیه، هند و روسیه بود. شرکت‌های ایرانی که قصد دارد از چین مواد اولیه، ماشین‌آالات یا محصولات نهایی را وارد کنند باید به برخی نکات توجه کنند.

در ادامه به 8 نکته کلیدی اشاره شده است؛

یک - بازار چین بسیار بزرگ است و شرکت‌های مختلف محصولات مشابه تولید می‌کنند. بهتر است در زمان سفارش کالا، پیشینه شرکت‌ها و کیفیت محصولات آنها را با دقت بیشتری بررسی کنید. به محض مواجه شدن با اولین شرکت و اولین محصول، خرید نکنید.

دوم - درباره کانال انتقال وجه و هزینه‌های اضافه‌ای که انجام تراکنش‌های بین‌المللی دارد، حتما دقت نظر کافی را به خرج دهید. گاهی هزینه‌های اضافه انتقال وجه بیش از حدی است که شما تصور می‌کردید.

سوم - تلاش کنید محصولی را که می‌خرید، قبل از ارسال به ایران چک و بررسی کنید.

چهارم - با اینکه محصولات چینی از نظر قیمت در مقایسه با محصولات سایر کشورها ارزانتر است اما نباید قیمت را تنها ملاک ارزیابی خود قرار دهید. چراکه گاهی ارزان بودن قیمت، دردسرهای دیگری همچون کیفیت پایین محصولات، بسته‌بندی نامناسب برای حمل بین‌المللی، نداشتن استانداردها و تضمین‌های حداقلی و ... را نیز به دنبال دارد.

پنجم - فرایند بارگیری و حمل محصول از کارخانه تا بنادر چین و همچنین از بنادر چین تا گمرک‌های ایران نیز موضوع بسیار مهمی است که باید در نظر گرفته شود.

ششم - یکی از شا‌ه‌کلیدهای خرید موفق از بازار چین، عقد قرارداد با طرف چینی و همچنین شرکت حمل و نقل است.

هفتم - بیمه محصولاتی که خریداری شده‌اند، خیال شما را از بابت آسیب‌های احتمالی کالا راحت می‌کند. برای صدور بیمه‌نامه معتبر باید نسبت به قوانین بیمه آگاهی داشته باشید.

هشتم - تا حد امکان واسطه‌ها را از فرایند خرید محصول حذف کنید. وجود واسطه‌های زیاد در ایران، دبی و چین می‌تواند قیمت تمام‌شده را برای شما بالا ببرد.

با توجه به ظرافت‌ها و پیچیدگی‌هایی که خرید محصول از بازار چین دارد، پیشنهاد می‌کنیم از مشاوران متخص و باسابقه و معتبر کمک بگیرید.

شرکت علی والا که به صورت همزمان در چین و ایران فعالیت می‌کند و در هر دو کشور، دفتر و نیروی مقیم دارد، می‌تواند در زمینه تامین کالا و خرید از بازار چین به صنعتگران و بازرگانان ایرانی خدمات و مشاوره ارایه دهد. این شرکت توانایی دارد کالا را از کارخانه‌های چین خریداری کرده و در انبار خریداران ایرانی تحویل دهد. قیمت مناسب، حمل و نقل مطمئن، ضمانت‌نامه‌های معتبر و سهولت دسترسی از جمله مزیت‌های این شرکت است.

علی‌والا قبل از خرید محصول، شرکت‌های فروشندۀ چینی را اعتبارسنجی می‌کند و پس از مراجعه حضوری به کارخانه ثبت سفارش را انجام می‌دهد

نام:
اظهار نظر:
X
این سایت از کوکی ها استفاده می کند تا تجربه مرور بهتری را به شما ارائه دهد.
می‌توانید همه آن‌ها را بپذیرید یا انواع کوکی‌هایی را انتخاب کنید که خوشحال هستید اجازه دهید.
تنظیمات حریم خصوصی
هنگام مرور این وب‌سایت، کوکی‌هایی را که می‌خواهید اجازه دهید انتخاب کنید. لطفاً توجه داشته باشید که برخی از کوکی ها را نمی توان خاموش کرد، زیرا بدون آنها وب سایت کار نمی کند.
ضروری است
برای جلوگیری از اسپم این سایت از Google Recaptcha در فرم های تماس خود استفاده می کند.

این سایت همچنین ممکن است از کوکی ها برای تجارت الکترونیک و سیستم های پرداخت استفاده کند که برای عملکرد صحیح وب سایت ضروری هستند.
خدمات گوگل
این سایت از کوکی‌های Google برای دسترسی به داده‌هایی مانند صفحاتی که بازدید می‌کنید و آدرس IP شما استفاده می‌کند. خدمات Google در این وب سایت ممکن است شامل موارد زیر باشد:

- نقشه های گوگل
داده محور
این سایت ممکن است از کوکی‌ها برای ثبت رفتار بازدیدکنندگان، نظارت بر تبدیل تبلیغات، و ایجاد مخاطبین، از جمله از:

- تجزیه و تحلیل ترافیک گوگل
- ردیابی تبدیل تبلیغات گوگل
- فیس بوک (متا پیکسل)